*smijeh*
Dakle, nisi opterećivao proc, ali radi na istoj temperaturi na 3 i na 3.5 GHz. Ajmo se sad svi čuditi...I kod mene je temperatura unutar jednog stupnja na 2 i 2.7 GHz kad nema loada.
Financijski oporavak? Ne mogu vjerovati da si pljunuo preko 4k kuna za proc i matičnu i onda nisi imao 200 pišljivih kuna za Sonic Tower.
Nego, da se vratimo na tvoje nerviranje kako ljudi glorificiraju AMD da je hladan i stabilan. Zašto? Presler je sve samo ne hladan proc. Čitam po netu review-e i svi kažu da je 65 nm proces donio dodatno zagrijavanje. Jesi li vidio AMD box cooler? Jel ti izostanak bakrene baze, jednostavnost izvedbe i mala fizička veličina govore nešto o termalnoj disipaciji procesora?
Kako ti pada na pamet objašnjavati da će ići na 4 GHz kad ga se ne usudiš na 3.5 GHz potjeratu punom parom sa box coolerom na maksimumu, za koji sam kažeš da je gromada? Kakvo je to oc-anje bez provjere stabilnosti? Što je najgore, još se javno time hvališ. Da ne govorimo o bacanju blata na AMD jer ti Barton 2500+ nije radio kao 3200+.
Nisi uspoređivao sa starim Bartonom? Kako nisi, pa na Presleru nemaš problema kao sa njim.
Gle, znam da moraš samom seb opravdati da si pljunuo toliku lovu, ali da si pročitao reviewe po netu, možda bi kupio X2 ili čekao Conroe. Peace & NHF.