View Single Post
Staro 19.06.2023., 22:15   #2713
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Sada treže dobrovoljce unutar pošte koji će subotom zvati ljude na telefone da dođu po svoj paket u poštanski ured prema mjestu boravišta. Nema tko sve te pakete dostaviti.
Imam dogovor s postarom u Dubravi, da mi sve ubaci ili u kaslic na ogradi, ili na prorez kolnih vrata, pa mi upadne unutra. A u Centru stan, haustor zakljucan, nikad nije bilo kradje, isto mi je stari postar sva ubacivao. Posiljke, isplate, nikad problema.

Sad za svaku glupost na postu, da podignes, ako nije na tvoje ime, onda da ti postar proslijedi sutra u redovnom obilasku. A onda moras nekoga imati doma, ili susjeda moliti da uzme. Mozes ti zamoliti i novog, ali taj "novi" vise se nikad ne pojavi na adresi, jer ih rotiraju na sve strane, pa je "dogovor" beskoristan, jer sutra ili drugi tjedan, dolazi potpuno drugi postar.

Meni samo nije jasno, mozda tvoja supruga ima neku bolju informaciju, kako to da je svima solucija odlazak, te da kao kao sluzba, nisu podigli neki strajk, pa cak i dokoni, barem prema javnosti i medijima da bude svima jasnije situacija u kojoj se nalaze? Jer nije to sad pocelo, bivsi stalni u Centru konstantno se zalio na poslodavca. Uz postanske aktivnosti, morali su biti i kontrolori, ocitavaci plina, te kojekakvih aktivnosti, koje veze nemaju s postom.

Veli da je navecer od doma, kad je vec padao s nogu, morao slati sms-ove, od svih onih koje nije nasao doma tokom dana da mu posalju stanje plina! Da je znao izgubiti preko sat vremena samo da bi sve poslao, a onda dan-dva iza toga, upisivao stanja.

Pa jel to normalno da radi jedan postar?

Glavonje poste su ocigledno karijeristi ili sinekuristi, bez ikakvog poznavanja sustava rada u bransi koju pokrivaju pozicijom. Jer rezultat je sustavno unistavanje usluge.

...
Visage je offline   Reply With Quote