Citiraj:
Autor Filc
Za sebe imam A1 5G koji mi radi na 4G + n28 . Danju brzina oko 50 mbps a navečer oko 10 mbps, to je realnost kod mene. Izdržati ću do optike koju ukopavaju na mom području. Financira Eu. Trebam neki internet za turiste, zasad je najbolji 4G od teleta, kojeg ću uzeti na 3 mjeseca tj. do kraja tur. sezone.
|
kod mene su obečavali godinu dana (govorim za telemach,ht-ov je već 7 godina u funkciji postavljen je bio prije 10 hakom nije dozvoljavao uslugu) -svaki puta na kraju mjeseca, prijatelju na črnomercu je optički kabel došao do zgrade prije 6 mjeseci unutar zgrade nema traga ničega po katovima kad zove operatere sva tri mu tih 6 mjeseci govore -najkasnije do kraja mjeseca,kako je koja ekipa prilikom postavljanja do zgrade došla kad ih je pitao ko ih je poslao naveli ponaosob sva tri operatera ,a jedan kabel ulazi u zgradu,u samoboru pak su im obečali optiku i potpisivali predugovore prije (dvje godine) da bi sad ispalo optički do haustora - bakar do stana vjerojatno g-fast koji je isto na čekanju - do kraja mjeseca već 2 mjeseca,nebi te htio obeshrabriti ali iz navedenih primjera nebi se baš 100% pouzdao u ono što ti netko preko telefona kaže.