View Single Post
Staro 27.02.2006., 20:00   #12
olivers
Registered User

Datum registracije: Jan 2006
-3

1. Da si pažljivije pročitao moj post vidio bi da ngdje nisam rekao da je dobar rekao sam da nije toliko loš, licno sam mislio da stock brzini neće biti u stanju ohladiti proc. Zato sam se iznenadio činjenicom da na 3530 radi sa istom temperaturom ko na 3000. Vjerovatno nisi imao priliku vidjeti novije intelove box coolere gromada poprilična a bučan je ventilator na njemu. I ne mislim da je dobar jedino mišljenje koje zaista imam o njemu je da je bučan.

Osim toga piše u sigu: box cooler (trenutno)
on će prvi letjeti samo malo da se financiski oporavim.

2. Što se tiče stabilnosti namjerno sam spomenuo da nisam vrtio prime ,dakle ono sto sam radio bilo je stabilno(a temperatura se nije povećala).
Moguće kad bi pokrenuo prime sa dvije instance nebi prošao ali zbog nedovoljnog hlađenja ne zato sto proc nemoze podnijeti +530.

3. Ne mogu da vidim gdje sam upoređivao presler i barton molim cjenjene da me prosvjetle.

Jedino gdje sam pogrješio sto sam iznio svoja iskustva sa sata kotrolerom i zato okrivio amd , jedini krivac je nvidia ili njeni partneri (to mi je ostalo nejasno) koji su ugrađivali one chip sata rješenje u svoje ploče ,pošto sam imao karticu sa sil 3112 čipom koja je radila besprjekorno.
olivers je offline   Reply With Quote