View Single Post
Staro 31.05.2023., 20:11   #43576
rokonja
Premium
Moj komp

rokonja's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Vozim Cube reaction hybrid race 625 2021, 625Wh baterija (kupljen krajem 10.2020). S njim sam prošao oko 9000 km. Od prvog dana prosjek baterije je oko 90-100km jednim punjenjem. Ne znam koliko točno km sam napravio jer mi je na 7500km krepao motor i to 1-2 mj. prije garancije. I ekipa iz Keindl sporta mislila da ih želim "zavalja ti". Prvi puta vratili bicikl nakon 1tj, pa ga ja opet vratio i javili da mi stiže novi motor. Stavili motor i poništili kilometre. Razlog je navodno bio taj da je je motor ostao bez podmazivanja i zupčanici otišli k vragu.

Kazeta traje cca 4000km isto kao prvi zupčanik, a lanaca bi kao trebalo mjenjat svakih 1000km. Ja to sve ganjam već ide 3000km i još budem. Ima znakova preskakanja brzina, al nije strašno.

Jako sam zadovoljan s njim i prezadovoljan, mislim da sam ga ubio jer sam ga špricao silikonskim sprejom (navodno ušao u motor i rastvorio mast), jako sam ga vodom špricao (dezinficirao sam ga ) i šlepao sam druge . - ovo sve više ne radim i perem ga laganini i i jako rijetko.
rokonja je offline   Reply With Quote