Tema: vodeno_
View Single Post
Staro 25.03.2003., 19:57   #6
Rulac
aaaa

Datum registracije: Jul 2002
Citiraj:
Originally posted by miato
Zakon je vodeno, nema sta.
Samo me zanima, kolko se uistinu smanjila buka (dobro, alpha JE bucna) kad jos uvijek imas 2 8cm venta na radijatoru, i kolko sam vidio, jos 2 ili 3 sa strane?
Zasto nisi stavio vece ventove?
Ovo je Global Win WBK 38, a ne alpha.
Imam 6 ventilatora u kucistu.
1. od napajanja (malo jace buci pri full opterecenju proca)
2. gore na hladnjaku 80x80 (vrlo tihi i jos usporen potenciometrom do kraja)
3. isto gore na hladnjaku 80x80 (vrlo tihi i jos usporen potenciometrom do kraja)
4. jedan od 486tice na GeForce 2 MX (sam po sebi necujan)
5. jedan 120x120 bocni koji puse prema kondenzatorima i tome (uvijek spusten do kraja na potenciometru)
6. tamo u onom plasticnom kucistu ispod harda (prakticki nikada ne radi - samo sminka)

Znaci sve uvijek usporeno s potenciometrima tako da je dosta tiho - prakticki se ventilatori jedva okrecu.

Citiraj:
Originally posted by Paske
Freaky shit

Vrlo dobro odrađen posao kolega.

Heh sad, složio bih se s Miatom da je potencijalno bolje staviti 120 mm Enermax ventove ( Melcomp - 150 Kn ). Samo prijedlog

Sve u svemu, ajko dobar posao. Ne samo vodeno nego kučište u globalu. Također pohvaka za stranice ( web page za bedake ) zgodno napravljeno ...

:clap:

Imo sam ove 80x80 ventice doma, a i gore izmedju hladnjaka i kucista postoji jedan lim zbog kojega su i ovi 80x80 ventici jedva stali. Bitno je da opce ide kakav zrak kroz hladnjak - cak da ostavim samo da radi jedan 80x80 mm ventic sve je i dalje stabilno.

I da to je JNC - samo sam napajanje promjenio