View Single Post
Staro 27.02.2006., 14:53   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor olivers
Ovo je bilo onako iz prvog pokušaja, sigurno može preko 4000, ali ću ostati na ovome zasad. Sve je stabilno nikakvih problema bravo intel. Ipak su intelovi čipsetovi najbolji bili i ostali amen.
Drago mi je da je i intel pocel opet dobro delat, taj presler nije los...valja opet malo zapocet rat cijenama, da mi profitiramo
Sad mi se cini ko da je obrnuta situacija, Intel prestao pumpat takt procovima, i poceo je radit dobre procesore. Pohvalno je i to sto su smanjili zagrijavanje...
Citiraj:
Autor olivers
Imao sam ja i bartona 2500+ abit nf7-s dizao ga na 3200 ali stalno su bili problemi kad ga opteretim obično bsod a temperatura regulare 47-max 52. A sata kontroler je bio prava karina flasovo bi bios cim izađe novi, ništa nije pomoglo svako malo je prijavljivao greške na disku (raid0) bio oc ili ne. Koliko sam samo jada vidio zato sam se i vratio na mračnu stranu.
Nemoj sad tako govorit, jos ces zapocet rat. Svako ima svoja iskustva, moja su Nforce 2 plocama bila odlicna (soltekica koju nikad necu prezalit, nikad problema sa njom nisam imao). Zato sam i sad presao na NF4 koji mi isto nije nikad radio probleme (a da ja nisam direktno kriv za njih).

Svako kupuje komp za ono za sto mu je potreban, naravno vecina nas gleda najbolji omjer cijene i performansi koje daje za tu cijenu....

Sad dal je to AMD ili Intel, tak mi je svejedno, dok god ja prodjem sto bolje....