View Single Post
Staro 24.05.2023., 08:34   #1427
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Nemoj trolat baš. Potrošnji ne fali ništa, ali do sad nije bila ključna stvar kod smjene generacije grafa zato što su postojali stvarni pomaci, ne ušteda od 2 eura godišnje na struji. Tako da se tako nešto nije ni spominjalo. Sad je upgrade kad troši manje uz istu brzinu, ne kupujemo radijatore nego grafe.

DLSS3 (za razliku od DLSS2) je negdje između gimmicka i nečeg korisnog, svakako uz dobre stvari donosi i loše (input lag). Ostaje vidjeti kako to uopće funkcionira kad je grafa prilično anemična, lako je dodavati frejmove na 4090, tu će biti druga priča. No bez obzira na sve to, to su sporedne stvari. Na kraju ostaje činjenica da se još nije dogodilo da nasljednik grafe bude brži na razini statističke greške ali zato nudi pizdarije, pa je eto bolji. Recenzenti koji su pošteni će objasnit ljudima da postoje alternative koje imaju više smisla, no jasno da će bit ovakvih sa tvojim stavovima koji će samo prenosit nvidia pizdarije sa reklamnih powerpointova.
Nego nisi mi rekao što bi za tebe onda bio loš release grafe ako je ovo osrednji?
Potrošnja možda tebi ne znači, možda ne znači ni većini....al meni jebeno znači, sadašnji kompjuter sam složio i istjunirao baš da ne troši puno...
al svejedno sam morao jučer palit klimu i probudio se s bolom u leđima....

A zaboli me i za eure i co2...al me doslovno sad bole leđa

Izdrkotine tipa 4090 i XT i XTX nikad neće u moju sobu
markecSMB je offline   Reply With Quote