Citiraj:
Autor The Exiled
Koja je točno razlika između konzola koje imaju PC hardver i PC-a, jer na kraju se sve svodi na isto, a konzole još i imaju sve optimizirano kak spada, dok se na PC-u vrte loši konzolaški portovi.
Ništ od toga nije bitno zapravo, jer igranje i pričanje o tome nije od životne važnosti, a za razonodu svaki ionak kupuje kaj god ga volja, tak da svaki put ista priča i tak već zadnjih 20 - 30 godina.
|
Razlika je u njihovom međusobnom prepucavanju i kupovanju studija i držanju ekskluziva, dok na PC izlazi sve od svih konzola. Mnogi kupuju više konzola da ne gledaju čeznutljivo kad izađe nova igra koje nema na njihovoj konzoli.
Ja na svom PC-u igram sve te portove savršeno. Ovo kaj se testira na max detaljima koji su sami sebi svrha nema veze sa zdravom pameću. Jedina igra koja ne radi kak treba je novi SW, moguće da su ga do sad i pokrpali jer ja sam ga odigrao pa ne pratim više.
Kujac od ovce je optimizirano za konzole. Pokreni na konzoli RDR II na više od 30 FPS-a. Ne može, jer Rocstar se nije sjetio dan danas izdati patch da bi otključao za više od 30 fpsa. Cyberpunk su konzolaši čekali godinu i više da bude u igrivom stanju, ja sma ga igrao bez problema na high uz isključen RT itd.
Niš nije savršeno i na kraju biraš ono kaj ti više paše za tvoje potrebe. Spomenuti PS5 za 450$ je meni 1/3 gaminga.