Citiraj:
Autor ansha
Vecina recenzija nije pozitivna nego je grafa ocijenjena osrednjom, u kontekstu novog normalnog sigurno nije tragicna kakvom je neki pokusavaju prikazati.
Ljudi su razocarani jer nema velikog napretka medju generacijama tj. za slicno novaca ko prije, sada se dobije malo brzu grafu. Al to je tako..
Sutra ce doci 7600 i ona ce isto biti razocaranje, to je vec poznato, al sta ce mi recenzije koje kazu da nista ne kupujem, kakve koristi od toga?
|
Po tvojem ispada da kakav god šrot bio, to se mora kupovat

Ne govore da se ne kupuje ništa nego da je value užasno loš. Pa onda pošto je kartica krš nećeš čut da "ništa ne kupuješ" nego da umjesto tog krša možeš uzet stariju generaciju rabljenu npr. 3060ti pa dobiješ isto uz uštedu. Ili uzmeš rabljeni 3080 za iste pare i imaš bolje od tog 128 bitnog krša. Ili uzmeš čuvenog AMD-a recimo 6700XT koji bi lako mogao kroz neko vrijeme ispast bolja opcija zbog više RAM-a iako nema dlss3 i nvidia reputaciju kod gaymera. Znači svašta možeš opet kupit a opet nazoveš stvari pravim imenom.
Ako kreneš u priče o dlssu3 i o jeftinijoj struji mi prepisuješ nvidia reklamne grafike a to mi zbilja ne treba.