View Single Post
Staro 23.05.2023., 22:22   #1402
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Evo, ja prvi "vjerujem" da JayzTwoCents ima najbolje namjere kad "recenzira" neki komad hardvera. Isto kak sam mu vjeroval kad je kad je dva-tri mjeseca prije RTX 4090 recenzije pričal da to ne bude još godinu dana na tržištu, dok je istovremeno ljude nazival idiJotima, ako ne kupe RTX 3000 seriju kojoj je cijena padala na dnevnoj razini. I nakon toga se raspal cijeli kripto, eVGA povukla s GPU tržišta. Majko Isusova, pa taj i takvi su još čak i gori od Linusa koji je sponzoriran od svih živih, glavno da idu pare. Ne kužim, ti onda hoćeš da se samo pozitivne stvari pričaju i da sve bude fino i krasno, jer nažalost tak stvari ne funkcioniraju. To je u rangu Elona Muska i sl. koji lažu kad zinu, pa cijelu stvar prezentiraju kao nešto pozitivno i hvalevrijedno, s tim da je on taj koji sve zna, otkril je AI i Internet, a svi koji se ne slažu s njim - sigurno lažu i samo su ljubomorni. Mislim, recenzije hardvera (ili bilo kakvog komada tehnike zapravo) su jednostavne za krajnje korisnike, u slučaju da valja - onda valja, a u slučaju da ne valja ili predstavlja loš izbor prilikom kupnje, onda se to fino naglasi i voljno. I to je točno kaj su RTX 4060 modeli i sutrašnji RX 7600.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote