View Single Post
Staro 19.05.2023., 16:29   #1339
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Mislim da je HU radio quality test native vs dlss i rezultat na 4k je zapravo bio izjednačen. Problem je u tome što dosta igara ima vrlo loše 4k modove, nativno zapravo i ne znači nativno, opet to prolazi kroz filtre i AA, pa dlss u dosta naslova ispadne bolje.
DLSS je inače počeo kao metoda kojom se nudio pristojan fps uz upaljen RT, dakle opcija koju konkurencija nije imala i kao metoda uništenja konkurencije je zapravo uspio prilično dobro. To ne znači da nije riječ o dobrom proizvodu.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Ne bi uopće bilo problema ni gunđanja oko cijena da su skokovi ipak malo veći u ovim popularnijim segmentima, umjesto ~10% za istu ili veću cijenu, dok su nove igre loši portovi, tak da sve skupa djeluje žalosno.
Ma jasno, to je sve ionako zabava i ne treba ju shvaćati previše ozbiljno. Jasno, ima ljudi koji su popušili priču da im treba rtx 4080 za gayming na PC-u ali što o tome reći. Osobno bih mogao komotno i sa RX580 igrati sve što me zanima . I da, nove igre su uglavnom smeće iz istih razloga iz kojih su novi filmovi/serije uglavnom smeće. Dok imam komp za sc2, dos2 i wow uopće me ne interesira ništa novije
Exy je offline   Reply With Quote