Citiraj:
Autor piydek
Neka samo gejmeri kupuju te 4060 i 4070 kartice za raju po popularnim cijenama. Pa kad skuže da i sa današnjim igrama imaju problema, a sutrašnje će raditi u 20fpsa (dok RT naravno mogu i danas zaboraviti), možda bude nekog preispitivanja svemoćnog nVidia brenda. Ili će svi masno popušiti DLSS/FSR priču, pa će postati prihvatljivo da nove kartice zapravo ne mogu pogoniti igre kako treba bez štaka. Ako to prođe, to će biti novo dno. A vidim da se za sada već sasvim dobro normalizira ta ideja u glavama bezumnih potrošača.
|
Zar misliš da u drugim državama ljudi kmeče po pitanju cijena kao kod nas? Naravno da je nama to skupo kad smo banana država, a vjeruj mi da jedna Nvidia sigurno ne ovisi o potrošačima u RH, pa čak da kao nacija bojkotiramo istu oni ne bi ni primjetili.
O kakvim problemima pričaš? Moja RTX 4070 radi ko singerica, drugo je što ste očekivali da ćete za malo love, dobiti puno, a to nažalost nejde tako u kapitalizmu.
O DLSS-u sigurno ne bi kenjao da si isti isprobao, po meni najjača tehnologija na grafama otkada pratim iste.