Tema: Košarka
View Single Post
Staro 12.05.2023., 10:22   #6483
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ja mislim da ce Wigs igrat. Ovo je tip ozljede koji nije nuzno iskljucujuci. Sve se svodi na to kolika ce biti razina boli uz injekciju, i hoce li moci to izdrzati, rebra ce mu moci zastiti od udarca.

Looney je recimo s tom ozljedom igrao finale 2019.

Sanse GSW su manje i bez toga, s ovim naravno i jos manje, cak i ako bude igrao, nece biti na 100posto.

Ali nece se GSW predati, sanse ima i treba se borit do kraja. Ima tu duznih, prvenstveno Poole, pa i Klay. I Curry iako igra odlicnu seriju, suterski nije briljirao.

Sto se Sunsa tice, napisao sam odmah da su previse obrambeno dali u vidu Bridgesa. Covjek je svojevrsna verzija Draymonda Greena, s mozda nesto manje pregleda igre i citanja situacija, ali obrambeno isto moze cuvati sve, a napadacki istovremeno miljama ispred Greena, i tek usao u prime.

Ok, razumijem Sunse, ako ti se pruzi prilika dovesti Duranta, malo tko ce to odbiti, ali igracki su izgubili dosta obrambeno s njim i izgubili su na dubini s Johnsonom.

Bit ce oni dobri, ali morat ce popraviti roster. Trebaju im defanzive i dubine, treba vidjeti sto s Aytonom i CP3 koji je u godinama i zadnje dvije sezone igra u najboljem slucaju prosjecno. Treba naci i model igre u kojem nece Booker i Durant uzeti 80 posto suteva u iso dok ostali statiraju i ispadaju iz ritma. Puno pitanja za coaching staff i management Sunsa

Denver kojem bas ne vjerujem previse pak pozitivno iznenadjuje. Jokic u vrhunskoj formi, Murray isto odlican, a bome oko njih i solidna duboka ekipa.

Citiraj:
Only three times in the shot clock era has a home team facing elimination trailed by 30+ at the half.

The Suns are responsible for two of them — their last two elimination games.