View Single Post
Staro 11.05.2023., 16:05   #689
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Da, markec, jasno je svima još od tvojeg prvog posta da ti jako želiš da ovo bude tvornička greška, bilo u TSMC proizvodnji, bilo u AMD dizajnu, ali jebiga - nije to tak kak ti hoćeš. Kaj se Romana tiče, frajer ima završenu mehatroniku isto kao i ja, tak da je po tom pitanju OK, a ti kao inženjer FER-ovac kak si pričal, puštaš elektrane u pogon, a opet ne kužiš u svoj toj pameti kad jedan Švabo koji je dan-danas sponzoriran od Intela - prodaje ono kaj je njemu i Intelu u interesu. Ne znam kaj točno hoćeš postići s tim linkanim naponima i frekvencijama, jer mene živo zaboli ko kaj ima i kak im radi, niti kompjuter koristim za 3DMark i sl. pizdarije, kad kod mene sve radi bez greške već pola godine otkad sam upogonil 7950X.

Sve u svemu, kroz tvoje postove se uvijek stječe dojam da si užasno povodljiv tuđim razmišljanjem i mišljenjem, da ne velim da si po utjecajem drugih do te mjere da na kraju više ne znaš razmišljati sam za sebe, tak da - samo naprijed, vjeruj svemu kaj ti der8auer napriča, dok mu Intel plaća posjete, a on za uzvrat po uzoru na Ryana Shrouta i PC Perspective slaže "tehničke osvrte" u kojima je uvijek neki AMD problem, jer eto - po tebi Intel proizvodi najbolje - vidi se ta superiornost iz katastrofalnih financija i općenito jadne situacije u firmi. Zapravo im danas većinu toga sada štanca TSMC i još više budu, a Intel kak i priliči žica državne poticaje i subvencije, dok istovremeno otpuštaju tisuće zaposlenike i otkazuju hrpu najavljenih i nekad zagrantiranih projekta.
Dragi exiled, meni se ne svađa po forumu.

Ja sam jaaakooo zadovoljan s AM5 i s 7800x3d. Zaboli me za sve influencere i za intel i za amd i za asus. Dakle radi. Radi stabilno, radi brzo. Sve radi i sleep i wifi i nema ama baš nikakvih problema.

Poanta onog što sam pisao je da ova priča nema smisla od asus/amd.

Zašto.

1) Prvo, asus je overvoltao ppče (i drugi su)! To je činjenica. Asus NAJVIŠE, ja sam na ovom threadu napisao da baš asus ima najvišu potrošnju u idlu...
ima negdje post, tam negdje kad sam tebe pitao koliko troši u idlu.
Sad se zna i zašto

Ono što nema smisla je da nisu crkavali procesori do sad zbog toga (il možda jesu...).

2)Svaki zen 4, i moj i tvoj i svaki ostali ima ISTI IO čip. Dakle baš isti. Isti je na x3d na x i na škartu.

3)Može se nać na internetu topologija napona od zen 4. Taj napon (VSOC) nema ama baš nikakve veze s CCD

Ak nije bilo defekata u zadnjih 7 mjeseci (ak se ne varam toliko je već AM5 vani) odkud sad

4) Iz onog zadnjeg videa od GN se vidi sjebani CCD s X3d.

Baš zbog 4) ova priča nema smisla da VSOC uzrokuje kvar na CCD s X3D

I još da napomenem da IO ima svoje senzore i svaki CCD ima svoje senzore temperature.

Dakle iz navedenog netko tu jebački laže jer VSOC ne može spalit CCD

Iskreno se time ni ne zamaram previše (mada se po pisanju možda čini tako).
Više me živcira što su dva zadnja biosa beta i ne mogu zbog ovog sranja istjunirati do kraja sistem. A jebački se isplati (čak i samo memorija) i na X3d.....ono jebeno mi se neda upisivati te tajminge i sve vrijednosti ručno.

Uživaj
markecSMB je offline   Reply With Quote