Da, markec, jasno je svima još od tvojeg prvog posta da ti jako želiš da ovo bude tvornička greška, bilo u TSMC proizvodnji, bilo u AMD dizajnu, ali jebiga - nije to tak kak ti hoćeš. Kaj se Romana tiče, frajer ima završenu mehatroniku isto kao i ja, tak da je po tom pitanju OK, a ti kao inženjer FER-ovac kak si pričal, puštaš elektrane u pogon, a opet ne kužiš u svoj toj pameti kad jedan Švabo koji je dan-danas sponzoriran od Intela - prodaje ono kaj je njemu i Intelu u interesu. Ne znam kaj točno hoćeš postići s tim linkanim naponima i frekvencijama, jer mene živo zaboli ko kaj ima i kak im radi, niti kompjuter koristim za 3DMark i sl. pizdarije, kad kod mene sve radi bez greške već pola godine otkad sam upogonil 7950X.
Sve u svemu, kroz tvoje postove se uvijek stječe dojam da si užasno povodljiv tuđim razmišljanjem i mišljenjem, da ne velim da si po utjecajem drugih do te mjere da na kraju više ne znaš razmišljati sam za sebe, tak da - samo naprijed, vjeruj svemu kaj ti der8auer napriča, dok mu Intel plaća posjete, a on za uzvrat po uzoru na Ryana Shrouta i PC Perspective slaže "tehničke osvrte" u kojima je uvijek neki AMD problem, jer eto - po tebi Intel proizvodi najbolje - vidi se ta superiornost iz katastrofalnih financija i općenito jadne situacije u firmi. Zapravo im danas većinu toga sada štanca TSMC i još više budu, a Intel kak i priliči žica državne poticaje i subvencije, dok istovremeno otpuštaju tisuće zaposlenike i otkazuju hrpu najavljenih i nekad zagrantiranih projekta.