Tema: Košarka
View Single Post
Staro 10.05.2023., 11:51   #6469
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor acmevagabundo Pregled postova
Ako je zajebancija može.
Inače već sam postao i alergičan na Poolea. Ako ti treba netko, stavi Kumingu. Čim vidim Poolea na terenu, moram ić po tablete za snižavanje tlaka. Misli da je reinkarnacija Currya. Moš mislit.

Mali je bahato preplaćeno đubre, ali ako Klay ne poludi, morat će ga Kerr koristiti u nekom trenu i nadat se da će nešto odigrati

Ja se zajebavam oko prve petorke, no Poole ove sezone bolje igra kad je u početnoj i kad igra uz Currya. No ne bude Kerr s time riskirao na startu (nadam se ), ali morat će ga koristiti ako nipšta drugo barem malo za odmor Klaya i Currya..Kuminga... i ja sam malo iznenađen da nije baš dobio ni minutu u živoj tekmi već samo garbage time. Ali razumijem Kerra, Kuminga je zelen, i kad ideš protiv ovakve iskusne ekipe, ideš na isksutvo. Zato je J. Greena koristio dva puta kao startera. Kuminga je brz i atletičan, ali je defanzivno zelen i nije šuter, ne bi nešto doprinio spacingu. No, tko zna, možda ga kerr bude ovaj put koristio kao factor X.