Tema: Košarka
View Single Post
Staro 10.05.2023., 10:30   #6464
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Dvije tekme u ovoj seriji su se tako raspali u trenutku kad su tekmu imali pod svojom kontrolom. Lakersi su preiskusni da ne kazne takve stvari. Zašto su H2 odustali od PnR s Curryem koji je odlično funkcionirao u H1, ne znam, svakako glupa odluka.
Koje 2 pod kontrolom ? Prva Lakersi odlijepili na +14, gsw stigli na kraju tek, egal, ali ovo bi prije rekao da su Lakersi ispustili kontrolu.
Druga egal do poluvremena, iza blowout. Treća gsw imali +9 u drugoj, već na poluvremenu je bilo +9 za Lakerse, dalje blowout. Četvrta jedino ste imali +10 u trećoj, ali je otišlo u egal u 4/4 i teško se to može nazvati tekmom pod nečijom kontrolom.
A i to ti je to što kažeš, da su npr Kingsi oni bi se možda već izgubili, Lakersi su ipak druga priča. Jer ako imaš vodstvo protiv nas u q2 teško možeš reći da imaš stvari pod kontrolom.

Gle, serija je vrhunska za gledati i zato sam htio gsw jer sam znao da će to biti više košica nadmudrivanja i taktičkih finesa no neko ganjanje pacea vs Kingsa . Iako mislim da bi i Kingsima iskontrolirali pace i ostvarili sebi pogodan ritam, no šbbkbb ovo je realno ipak atraktivnija serija za sve.

Prva očekivano, gsw nije mogao parirati Davisu kroz Looneya u paintu, druga dobra prilagodba Kerra sa small ballom, ali moram priznati da mi nije bilo jasno ono debilno udvajanje Stepha, preveliki disbalans je nastajao tako i laki šutevi za ostatak ekipe, treća dobra prilagodba Šunke, zamijenio Vandu na Draymonda i uništio vam taj centralni pick. Četvrta, opet Kerr vraća pnr i izvlači dosta dobro Davisa van što omogućava dosta poena kroz paint, puno više od Lakersa su tako imali i poena, ali u H2 Lakersi dobro stežu centralno uz pripomoć i ukidaju te koridore , plus šta ta konstantna igra kroz pick sigurno dosta troši i Currya tako da je to razlog zašto se odustalo, nešto se i protivnika pita. Pa je opet gsw morao te drajvove usmjeravati na korner ili u dosta situacija Klay i Curry 1 na 1 sa obrambenima Lakersa, a Lakersi ipak imaju dobre obrambene, odlične zapravo, i ubacio friške noge Walkera, Šruda isto postojan i brz, kretao se kroz blokove dobro.
Uglavnom prava šahovska nadmudrivanja di smo vam ukinuli, tj maximalno otežali olako prangijanje i prisilili da rješenja tražite u teškim i kompliciranim situacijama i kroz pnr što vas maximalno troši. Evo iskreno nisam ni ja mislio da će u prve 4 tekme ovako dobro Lakersi braniti perimetar.
Ante M je offline   Reply With Quote