Tema: Košarka
View Single Post
Staro 10.05.2023., 09:13   #6459
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Samo da Brada sada ne čoka i da dovrši seriju, nadmašio je cijelu clutch karijeru Stepha Currya u tjedan dana, strah me da ne pregori od clutcherstva silnog

Ako nije poregorio desetogošnjeg playoff čouka neće niti od par clutch tekmi

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
@Roberto - u pravu si, čim prije se raspadnu, to će lakše biti Jokiću osvojiti nekoliko naslova. Nadam se finalu Denver-Phila tak da pravi MVP finala pospremi uplakanog MVP-a regularne sezone u džep.

A ne znham, nije me Denver isto ničim kupio iako se mor apriznati da su solidno posloženi, i s Jokićem i Murrayem u dobroj formi, takvi mogu svakog dobiti.

Al baš ono nema izrazitih favorita, ovo je jedna od najboljih PO u zadnjih desetak godina ako ne i više.

Citiraj:
i da ne zaboravim na antišu, evo prognoze za večeras - GSW dobiva 30 razlike, Curry trpa 15 trica s ukupno 70 poena
ne copram, ali Obrvan mi je nekako predugo zdrav, možda mu je LeBron posudio malo svojih dodataka prehrani?
A ne ne copraš

Al kao da treba copranje da GSW implodira, rade oni na tome konstantno
Poole je izgleda cancer u svlačionici a bome i na terenu , nema kemije u ekipi.

Obrvan je zdrav začudo, i čak sastavlja i solidne tekme jednu za drugom a ne na preskokce