Tema: Košarka
View Single Post
Staro 09.05.2023., 20:05   #6446
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
Istina to ptice na grani znaju lik je totalni choke kad najvise zatreba ALI jos jednu utakmicu ovakvu mogu rec da je bia odlican ovaj PO ,nije opcija broj jedan ,promjenilu su doslovno nacin sudenja zbog njega nema vise ni tu prednost a i na kraju ima vec priko 30 godina i nema brzinu za uc pod kos ki prije tako je da sve kad gledas jako iznenadujuce ovo sta sad igra realno.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Ma Harden je toliko toga začokao u karijeri da je suvišno išta nabrajati a sad spominjati njega kao clutch igrača nakon dva šuta u jednoj tekmi je smiješno

I pritom se ignorira da je uz njega stanoviti Maxey zabio hrpu clutch šuteva u dvije tekme koje su dobili.

Da se razumijemo, nemam toliko loše mišljenje o Hardenu, štoviše čak bih i volio da Fila ovdje prođe, ali ak je i od Ante, previše je

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Puna usta o choke Hardenu čitam u ovoj temi. A nigdje od choke Đanija. Koji glumac pored novinara kada ste uzdigli kao gospodina. Ali zato neće priznati svoju krivicu pa izgovara "nismo uspijeli". Choke Đanii ili Antiša kako odmilja zovete. )))))

Nisam prije htio komentirati, ali kad se vraćaš na to - da, čouk je bio i to, i koliko god to Antiša ne htio reći, njihov rezultat je neuspjeh. failure. Mogu se složiti načelno s onim što je pričao o shvaćanju sporta općenito, ali stari moj, budi iskren sebi. Jedan si od najboljih igrača lige, MVP bio, osvojio naslov, imaš solidan support cast, imaš najbolji omjer u RS, i favorit si bio. I izletio si u prvom krugu, od ekipe koja se u PO prvoukla kroz play in iy drugog pokušaja. Prosuli dvije tekme pritom na vrlo choke način. Jes, to je neuspjeh. Suprotno ostalima, tu mi je pao u očima. Znam ja da je bio vruć i da ga je novinar iznervirao, ali nemojmo bježat od realnosti.