Tema: Košarka
View Single Post
Staro 07.05.2023., 15:57   #6417
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Haha, a gledaj tako da je bolje da si se probudio tad i nastavio spavat, nego probudio deset minuta ranije i vidio +11 pa se digo

Ja se nisam budio, ovo mi je najgori termin za tekme, jutros snimku pogledao.

Ima se čemu nadati. Vodili su 11 razlike, samo osman minuta kasnije, čak i manje, +11.

Šta se desilo? Par glupih turnovera, par koševa koji su iscurili van, u jednom napadu su 4 skoka uzeli, i pet šuteva promašili, nekoliko glupih tehničkih i eto ti.

Nisu se više uspjeli vratiti, u H2 je brzo i i Green pokupio 5. osobnu (meni se čini nezasluženo, tu su i izgubili challenge), još dvije tehničke pokupili i tu je bil ogotovo. Uz to su brzo nakon izgublejnog vodstva prestali igrati PnR na Curryu, ne znam iz kojeg razloga. Znači tekma izgubljena u kratkoj crnoj rupi kao i puno puta do sad ove sezone.

Šanse naravno ima, tek je 2:1, a dobro su stajali dobar dio tekme. Koštale su ih vlastite gluposti, pa ako će moći iskontrolirati TO, bit će u dobroj situaciji za pobjedu.

Ali, mora se netko pridužiti Stephu i Klayu napadački. Roll playeri i rezerve Lakersa daju više od onih u GSW. A to sam nekako govorio i da će možda bit ključno.

Nevjerojatno, nakon 3 tekme:
Curry 23,3 ppg
Klay 23,3 ppg
James 22,0 ppg
Davis 22,0 ppg

Nakon njih Lakersi imaju četvoricu dvocifrenih, GSW dvojicu. Poole je dužan naveliko. Mislim, Kumniga im je 6. strijelac a igrao je samo garbage time u dvije blowout tekme