View Single Post
Staro 07.05.2023., 08:58   #666
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
@Markec: Pa ne znam koji se vrag zamaraš tom propusnošću memorije ''na papiru'', konfa ti vj radi X puta bolje od stare. A ti benčmarci i brojevi su zakukac ako ti to ne primjetiš. Ovdje npr ne primjetiš to sa memom kao što 99% ljudi neće skužiti razliku u radu na SATA SSDu i najbržem nvme SSDu. I BTW Stevo Au je pokazao da Zen4 zapravo puno više vole niske latencije nego visok takt meme, tako je ispalo da je DDR 5600mhz sa mislim CL28 top.
Ja def podržavam rant o velikoj idle potrošnji jer to nije kul, često pustim komp da nešto skida sa neta i slično gdje mi je idle potrošnja bitna.

Ugl uživaj, popeglat će vj BIOS, a degradacija je takva da za 2-3-4 godine kada budeš mijenjao konfu vj nećeš ni skužit da je išta degradiralo.

A Der8auer je OK, ne znam baš da li zaslužuje toliko pljuvanja, imao je par dobrih videa, npr kada je pokazao da zen2 uopće ne postiže reklamirani takt i sada npr razliku u binu ovih 12 komada r5 7600.
Od potrošnje do takta, do temp razlike dan i nioć gotovo pa i bez nekog pravila i logike.

Stevani i Tim (sa laptopima i monitorima) su mi dalje naj jutjuberi, ali nisu ni oni savršeni. Stevo US mi ima top humor, ali čovjek se npr skroz promjenio kada su mu u studio došli Ryan i onaj neki drugi intelovac prezentirati ARC tj prodavati maglu, u nijednom trenu ih nije malo bocnuo. Doduše, možda ne želi prcat ljude kao pojedince nego kompanije, ali opet mi je taj video bio malko čudan.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 07.05.2023. u 09:09.
Disco je offline   Reply With Quote