27.02.2006., 00:11
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Autor nylaia
Ne kuzim cemu tolike reakcije, mislim hvala na trudu naucio sam puno toga sto nisam znao, ali cemu svadja???
Pitao sam samo dali je to izvedivo s kablom od 100m (zapravo mi treba i manje, negdje oko 80m kabla), kabel bi isao "po tavanima" i na jednome mjestu po zraku (oko 15m), dio kabla koji bio vani mislio sam staviti u plasticnu cijev da ga zastitim od vlage, kabl nebi puknuo od vlastite tezine jer ga planiram staviti u plasticnu cijev s sajlom ili necim slicnim da ga ujedno stiti i od vjetra, tj prenaprezanja, dakle kabel bi bio izlozen jedino ekstremnim razlikama u temperaturi i to cca -20 do +40(++ na suncu) u Slavoniji, ali ne i vlazi, opasnosti od groma sam svjestan, no to se dogadja (ne bas cesto, ali se dogadja), nema mi druge nego da svaki puta pred oluju trcim i gasim opremu, tj "cupam" kablove, kad sam vec kod toga ista mi je vjerojatnost da ce u cijeloj ulici otici sve telefonske instalacije buduci da bi kabl isao tik do telefonskog...
|
gledaj vrlo je vjerovatno da ti se nece nista dogodit
znan za jednu mrezu di je utp kabel pricvrscen za gromobran pa se jos nista nije dogodilo
medjutim da se radi o mojoj mrezi ja to ne bi radija
Untitled Document Abit AN7 w AMD Barton XP-M 2500+@2530MHz (11.5x220,1.813V) Water Cooled | Chieftec ca-01bbsl-w, big mesh | Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma | Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz) | 2x256MB Corsair TwinX512-3200C2 | 2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0) | 2x IBM Deskstar 40 GB | Pioneer DVD+-RW DVR-107D | Cretaive Live Player 5.1 | bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak |
|
|
|