Ma dobro ok, ne smatram ih problematičnima, eventualno manje ili više površnima, jer sad se svi nešto čude buggovima u biosima, a da izvade razne ploče iz ormara i krenu u dubinu tek onda bi se iznenadili koliko tu ima gluposti koje nikad nisu otkrili i nisu tako mali buggovi u pitanju..
Njihova svrha je preview novih proizvoda na različite načine i to rade više nego korektno, fokusirani na mainstream pitanja i bencheve..
To što čitatelji ne znaju kritički razmišljati nije njihov problem, pogotovo jer ne primjećujem da namjerno manipuliraju zbog nekih sumnjivih razloga..
To da ima svatko od njih svoj manji ili veći bias a Bože moj, ali uz šaku soli rado ih pratim..
Problem nekih ljudi danas je da ne znaju precizno komunicirati, lijepe se epiteti itd koji iskrivljuju sliku stvari, ali taj problem je još veći u biti kod publike nego na recenzentima koji često spuštaju loptu na zemlju, ali taj dio očito ljudi skipaju

Linus mi je najdraži od njih jer često se zaigra kao dijete i izvodi razne kombinacije kupnje i slaganje ludog hardwarea..
Stevo iz GN mi je ono paladin wannabe pa sve nešto štiti korisnika po njemu važnim pitanjima, a HU mi je ono classis benchmark majstor, dok omiljeni recenzent mi je u zadnje vrijeme u biti Optimum tech jer je tip u biti competitive gamer i daje mi info koje mene interesiraju iz praktičnih razloga

Svaki od njih ima neki svoj pristup, ili je premium freak ili je best buy freak, osvrtati se na njih nema smisla, pogotovo jer kad pogledaš oni su amateri koji su narasli, ali daleko su oni od propagande koja je danas u ovom polufasistickom svijetu globalista na tako visokoj razini da bi i Goebbelsovci bili ljubomorni, ..i dok god je tako, dobro je..