Citiraj:
Autor Ante M
Poanta je da samo insistiranje na brojevima kao brojevima pogotovo od laika smiješno. Naravno da ima svoju upotrebljivost, ali čak ni tu ne postoji zlatni broj (a pogotovo +-) koji će cijelu igru ili igrača dovoljno kvantificirati. I zato i je ljepota košarke da te uvijek može nešto iznenaditi, ne samo košarke, nego i sporta.
|
Nisam ja nikad ni tvrdio drugačije, te brojek su zanimljvie i imaju svoju vrijednost, ali treba ih znati protumačiti u pravom kontekstu.
Citiraj:
Eto shvatio si konačno, tako i kod Lakersa AD gazi u obrani, dok je LeGOAT tu da uzme šuteve kad se lomi, kad je clutch time. Polako, složit ćeš se u svemu sa mojim stavovima
|
Možda se oko pun otga slažemo ali nikako ne oko svega
Citiraj:
Autor Ante M
James Harden, kakav heroj kakav lider, kako ih je samo ubio. Priča se to nešto o Stephanijevoj partiji, pa čovječe ovo je bilo tek pravo basketball herojstvo , bravo Harden 
|
No no, pih, poveli su 1:0 neš ti herojstva u partiji u kojoj je Boston sam sebi pucao u nogu. Pogledao Q4, na šta su zadnje tri minute ličile, a pogotovo zadnja, strašno nešto. Hrpa gluposti grešaka i promašaja.
Prognozirao sam kolaps Bostona i prolazak Phile, ali bez Embiida to ne bu išlo. Teškjo će Kelti odigrati ovako loše cijelu seriju.
Ako je ova sezona išta pokazala u Phili, onda je to činjenica da je Hardne najbolji kao druga violina, s manje pritiska na sebi. Ako me demantira rado ću pojesti svoju trenersku diplomu, a do tad su uspredbe sa Štefekom, koji je riješio odlične Kingse u G7 s 50 koševa što nitko nikad nije napravio, samo smiješne

Nemojmo zabotraviti niti Maxeya koji je tu nekoliko clutch koševa stavio. Ne umanjujem pritom d aje Hqarden pružio odličnu partiju, naravno.
Sunsi gube 2:0, eto zašto nisam vjerovao u njih niti protiv Clippersa, da je tu bio Kawhi, ne bi išli dalje. Liče jako na Netse iz KD-a vremena, hrpa odličnih pojedinaca koji naprosto nemaju kohezije i kao da svaki igra za sebe i ne zna se što je čija uloga. Noćas neuspjeh protiv isto ne baš impresivnog Denvera u tekmi gdje je Murray podbacio jako. I dalje nisam fan Dnevera, ali ako se nešto gadno ne okrene u igri Sunsa, to će Denver uzet.