Plus minus je zanimljiv stat, ali treba puno siri kontekst da se brojke razumiju u smislu neke konkretnije upotrebe.
Npr, ne mozes usporedjivat plus minus prvotimaca koji igraju zajedno 35 minuta s plus minusom nekog role playera koji je odigrao deset minuta.
Al recimo zgodno je bilo vidjeti kako kingsi ubijaju gsw u minutama bez Currya. u prvoj tekmi cini mi se s njim plus 8, bez njega minus 14. E sad, normalna je stvar da ti bude razlika u plus minusu kad ti glavni igrac sjedne na klupu, ali ovo je bila bas drasticna razlika, jer ako ti nabiju takvu prednsot dok njega nema, u PO je to tesko stici. zbog toga su gsw radili prilagodbu i odlucili nakon G2 Curryu davati odmor drugacije, u svakoj cetvrtini dva puta kraci odmor umjesto jedan duzi.
Klay recimo je imao odlican plus minus jer je bio dobar u obrani a Curryev scoring je jucer pokrio njegov los sut.
Moja prognoza:
Denver - Phoenix 2:4
Booker
New York - Miami 2:4
Butler
Boston - Sixers 3:4
Embiid
Warriors - Lakers 4:2
Curry
Ovo je prognoza koju sam stavio prije nego je procurilo da je Embiidova ozljeda gora nego sto se misli, ii prije pocetka drugog kruga, al nek stoji, sta sad