markec meni je žal da si kupil poluproizvod od ploče, jer se vodiš za tim, ako je nešto skupo, onda mora da valja, pa su ti sad krivi svi živi. 3D modeli su zapravo zaključani, a koliko imamo prilike vidjeti, nije problem u 3D cacheu i njegovoj lokaciji, već u tome da ploče filaju SoC napon bez ikakve potrebe, a tu prije svega ASUS fuša žešće, jer eto - njima je super da mogu složiti SoC na 1.4V
+, kaj pak onda za sobom povlači činjenicu da nemaju nikakvu zaštitu koja bi spriječila da procesor ode u vječna loviša, jer vidimo da ostale ploče nisu zapalile cijeli socket ko ASUS, ako je već došlo do toga da baš kao i ASUS filaju neki suludi napon. Možeš staviti SoC na 1.1V kak je i kod mene i voljno, a opet s druge strane, lagano me zaboli za tvoje i tuđe probleme s tehnikom, jer eto kod mene problematični i lažljivi šrot AMD radi bez ikakve greške i problema od prvog dana. Prodaj sve i kupi Intel, tak da nemaš brige oko visoke idle potrošnje (za kaj si i sam rekel da je problem posebno kod ASUS ploča, pa ipak si kupil to kaj si kupil) i da ne strepiš oko toga da li bude se sve zapalilo.