View Single Post
Staro 30.04.2023., 15:23   #489
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Da, samo to ne ide tek tako. Laptop mora pregledati OVLAŠTENI serviser koji je ovlašten za tu marku. Ovaj u Instaru sigurno to nije.
"to ne ide tako" ..gle, kužim da je u pravilima da ga treba pregledati ovlaštena osoba, ali jebote nemoraš biti stručnjak da vidiš da računalo ne radi..nije li logičnije pogledati na mjestu (ako je moguće) da ne radi i poštediti kupca daljnjih vožnji i zajebancije te mu ponuditi zamjensko računalo..mislim, uzmimo u obzir da sam dobio uređaj koji ne radi (i nije bio tvornički zatvoren nego zaljepljen instar trakom..znači proban je ili izložbeni primjerak ili sl.), i vratio ga idući dan..i ako se ne pregleda ću morati čekati par dana.

Na kraju gledajmo neku logiku, uzeti su mi novci, nisam dobio ono šta sam platio i potrošio sam svoje vrijeme na tu "organizaciju". Cilj trgovca bi trebao biti zadovoljan kupac..kada je..naravno taj kupac u pravu.

I na kraju, voditelj ri poslovnice mi govori da je računalo neispravno i da ako želim novac natrag da moram slati mailove nekoj njihovoj xy službi i zatražiti povrat.
..ja, da žicam da mi se vrate novci preko nekog maila..

Pravila su pravila..ali brate..ovo je debilno i samo se čovjek iznervira i izgubi volju više imati posla s njima.