Tema: Košarka
View Single Post
Staro 29.04.2023., 14:41   #6337
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
došao sam s kokicama, a kad tamo ante još uvijek piše svoj post

nema tu neke prevelike mudrosti, od preostalih ekipa, volio bih da Denver digne kantu.
Čekao si moju jutarnju poslanicu, ali toliko sam bio zadovoljan Lakersima da sam baš zaspao kao klada čim sam vidio da Šunka uvodi rezervu petorku krajem 3/4 da mi nije palo na pamet da pametujem iza toga

Znao sam da ćemo ih ugaziti čim sam vidio Jack Nicholsona uz parket, koja je on dimenzija više cijelom događaju, clutch
Dobro, i kad sam vido da Kennard ne igra jer on je bio jako neugodan u obe tekme što Grizliji dobili, dobro je što ga ovaj krkan od njihovog trenera nije više koristio, čovjek jedini može uvezati par šuteva i razvući obranu.

A što reći na samu tekmu, ušli smo kao raketa, ubili, zgazili, natukli drugog nositelja zapada sa +40 poena. Mislim, umeli smo ih u svim parametrima, od šuta, skoka, ali pazite blokade 15 vs 2 eeej koja dominacija.
Moram naglasiti i monstruoznu, ali baš monstruoznu obrambenu partiju AD, čovjek je baš zaključao reket tako da su se ovi bojali uopće pristupiti, najjače mi je bilo ono kad je Morantu uzeo živu loptu, samo nastavio bacio u kontru
Šunka je makao malo Beasleya i Browna Jr iz rotacije i odmah je to bolje, nadam se da će sada LW4 i Tristan i Mo Bamba imati koju minutu više da ne trošimo AD bezveze.
Opet kad pogledam cijelu seriju tek se sad vidi koliko je clutch potez bilo ono Bronovo polaganje i dominacija kroz produžetak game 4, zamisli da su grizliji vratili 2:2 pa možda onda i 3:2 pod kojim bi pritiskom bili Lakersi, ne samo u game 6 doma koju bi onda morali dobiti pod mus, nego čak i da dobiješ išao bi u Memphis na game 7. Šampionski mentalitet, to ti je, LEGOAT

Kingsi su me opet iznenadili, gledao sam ih dosta kroz sezonu, ali ovo jučer je bila baš brutalna predstava u trenutku kad su je morali dati, kad su bili pred ispadanjem. Totalno su neutralizirali gsw, čim je krenula i najmanja mogućnost da bi Curry ili Klay mogli nešto povezati par šuteva, ovi su ih odmah lupili po glavi, ili trica ili prodor, ljudi melju, završavaju napade u 10-15 sekundi i nije to lako pratiti vremešnim Warriorsima. Mentalitet Kingsa je jak, samo potvrđuju ono što sam neki dan pisao da bi bili neugodniji matchup Lakersima nego Gsw. Sedma tekma je već sutra, vidjet ćemo sve je otvoreno, ko će se prije oporaviti , ko će iscijediti snage jer serija je zbilja jako brza i zahtjevna.

Nego daj Robi objasni , nekidan si iznosio ode +- rejtinge pa kao Bron jako looooš, imao -4, evo jučer cjelokupna startna petroka gsw na dvoznamenkastom minusu, Curry 30 pts , a -14 rejting, Klay 22 pts , a -28 rejting, ostale ove tuljane neću ni spominjat jer ne znaš ko je gori od kojega hehe.

Što to znači sad, Currya i Klaya na klupu, mislim kad tako negativno doprinose treba ih sigurno umiroviti, ključeve ekipe dati Moodyu i Kumingu jer oni imaju nešto plus u rejting, jelda ?

Ante M je offline   Reply With Quote