View Single Post
Staro 29.04.2023., 03:17   #2192
Marko :)
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Unknown
Postovi: 650
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Puno korisnika odlaze/ li iz Telemacha zbog problema naplate bonova i njihovog sustava - zbog rebrandanja i migracije imena.

Još nije službeno podržan Telemach sa Appleove liste usluge. https://support.apple.com/en-us/HT204040

Teško će Telemach puno napraviti u kratkom roku. Prvo trebaju srediti sustav automatike naplate, korisničku službu, poboljšati tarife ( npr. Eon TV u tarifi, Slovenija već ima godinu dana) onda krenuti modernizirati mrežu.

Što se tiće Bonbona, standarne mušice od HT-a opterečenosti u popodnevnim satima. Zadovoljan sam uslugom sa najmanje 100kn i još godinu dana promocije pa ću odlučiti dalje.
Problema, koliko sam skužio više nema. Bili su prisutni jer su prebacivali iz sustava Tele2 SE u njihov vlastiti. Zbog toga su i nekim pretplatnicima (uključujući i mene) stigli računi po par tisuća kuna (ispričali se, rekli mi da neću platit ni lipe više nego što sam potrošio, tako je i bilo).
Sad sve radi kako treba. Čak i Telemach aplikacija koja ispravno bilježi potrošnju u stvarnom vremenu, te račune kad su plaćeni.

Apple nije ažurirao stranicu, ali 5G potvrđeno radi bez ikakvih problema nakon nadogradnje na najnoviju verziju iOS-a.

Što se tiče tarifa, tu kaskaju jako za Slovenijom. Od 1.6. počinje primjena novih uvjeta poslovanja i tarifa, a i s istim datumom HT i Iskon su najavili povećanje tarifa i veće cijene. Pa ni ne sumnjam da će tada Telemach izbacit nove tarife, ali i nešto dić cijene. Jednom prilikom je u aplikaciji bila sekcija EON TV pod korisničkim brojevima, što bi moglo značit kako ono što nude u Sloveniji, mogli bi počet nudit i kod nas.
Također, limiti za EU/EEA su isto podignuti (sada korisnici Start tarife imaju na raspolaganju 9.24 GB, dok u HR 6 GB). Znači, povećat će se broj GB, ali i cijena kao što je to bilo u Sloveniji.

Pretpostavljam da će 1.6. pokrenut pravi 5G, s VoLTE, VoNR i VoWiFi, i da će tad izbacit nove tarife.
Marko :) je offline   Reply With Quote