Šunka definitivno niej doraso zadatku i količini ega taštine koju ima u svlačionici

Nisam gledao tekmu ni sažetak, pojma nemam za ovu konkretnu tekmu, ali jasno mi je da se ne snalazi najbolje.
Budenholzer je vjerojatno bivši nakon ovih dobivenih pa izgubljenih tekmi, dosta lošeg vođenja tekmi i šlag na tortu, imaju timeout i ne zove time out nakon onog Butlerovog ludog koša za izjednačenje sekundu prije kraja regularnog dijela. WTF, Bud!?
GSW... jbg. its a hit or miss league. Wiggs je fulao čistu tricu za pobjedu 10 sekudni prije kraja G1 nakon što ga je Steph našao iz double teama. Barnes promašio onu... moglo je već biti gotovo sve za GSW, a mogo je i danas se GSW čupati za ostanak u seriji.
BTW, taj Barnesov promašaj, kad već spominješ 2016., taj čovjek je uništio GSW promašajima u dvije tekme

Mislim da je u dvije tekme koje su spušili gađao 2-22, a većina bili otvoreni ili barem solidni šutevi nakon udvajanja na Stephu

Nakon što je fulao ovo za Kingse moglo se čuti Greena poslije tekme kako govori Curryu
we have seen this movie before
Imamo i mi i vi još poosla do kraja, neće Kingsi pasti sami od sebe sad. Jako repsektiram tu ekipu, bit će odlični u nadolazećim godinama.
Ali volio bih GSW Lakers gledati, apsolutno. Plus, GSW ne bi prestali zajebavati Grizlije što se nisu ni pojavili na rematchu koji čekaju godinu dana
Davisa nema tko čuvati u GSW, apsolutno, ali svejedno bi to bile vrhunske tekme s neizvjesnim ishodom.