Mnogo sam nezadovoljan radom Šunke , a to govorim još i od prije playoffa. Lik je kreten, nemoguće koje on gluposti na klupi radi. Rotaciju ne razumije ni on sam, Brona i AD umjesto da dozira gazi po 40 minuta na parketu bez rezona, onda kad dođe u egal stavi ih na klupu, rade mu seriju 20-0, maher nijemo promatra kraj terena i gleda bez zvanja to.
Mislim, nakon ovoga sinoć sam uvjeren da je lik na platnom spisku grizlija ili warriorsa, nemam zbilja drugog objašnjenja za sve te njegove gluposti.
Miami izbacio Buckse, svaka čast, ali nešto tu ne štima kod Bucsksa čim su 2 tekme zaredom ispustili +15 vodstvo, a sad i kući. Buldožer je pogubio konce i ovo je kraj njegovog mandata, nisam sad previše pratio tu seriju van kratkih sažetaka, ali zašto Crowdera nije koristio više ?
Knicksi će izbaciti Miami. Sumnjam da mogu heat igrati tako u kontinuitetu makar se Spo pokazuje zbilja ko top trener, možda trenutno i najbolji u ligi.
Gsw nisam ni gledao, ali pretpostavljao sam da će tako biti. Kingsima je prolazak ostao na obruču kod onog šuta Barnesa u game 4, bolje od toga nisu mogli ni sanjati.
Ali nije mi mrsko, jer bit će to pravi derbi polufinala zapada prvenstveno, a onda i zbog toga što Lakersima bolje odgovaraju GSW neg Kingsi koji igraju na brzinu, trku i ritam, ne slično kao Grizliji, ali uglavnom fizički jako zahtjevnu košarku i to Lakersima baš ne leži. Sa GSW će to biti jako fina košica, nadmudrivanje, a plus i ne vidim kako će braniti AD u reketu, obrvanko će to da isprobija samo tako. Brona da ne govorim, tu možete staviti 100-200 eura na to da će Draymond dobiti barem 1 tekmu suspenzije jer neće moći podnijeti kako ga LeGOAT uništava, kako ga je uništio i u finals 2016
Uostalom, i omjer u rs sugerira da iako su Lakersi bili nekompletni imaju 3:1, homecourt GSW neće biti prepreka jer su Lakersi, a pogotovo LeGOAT navikli uzimati Warriorse u njihovoj dvorani
Jedino nas Šunka Ham može zaustaviti da ne uđemo u finale zapadne konferencije