Tema: Košarka
View Single Post
Staro 26.04.2023., 13:58   #6311
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Haha, Young riješio Celticse u Gardenu. Nakon Netsa najslabija momčad u PO smanjila protiv prvih favorita na 2:3

Napete borbe za ostanak u igri Minesotte i Clippersa u tijeku

EDIT:
Wolvesi pali u borbi do samog kraja, a Sunsi se odljepili od Clippersa, gotova i ta serija.
Pa rekao sam ti jučer da Boston mi nije previše impresivan. Atlanta je dobila na ludilo Traea, ali sad im se pruža jako lijepa prilika da odvedu seriju u 7 što svakako Phili ide na ruku max. Jer ako neće to iskoristiti, sad dok se odmaraju i pripremaju komotno za protivnika onda kad će ? Nemaju izgovora.

Denver je isto visio za povratak serije u Sotu, nisu bili daleko. Clippersi također dali dobar otpor Sunsima , ali Booker je imao veliku večer. Čini mi se da Sunsi nemaju baš klupu, koliko god se činjenično dižu svakom tekmom, talent ogroman imaju i kad ih krene sigurno mogu svakoga riješit na tu shemu.
A jesu se i Clipersi žurili dobiti na kraju rs taman da mogu doći na megdan Sunsima

Zaključno za dosadašnje tekme playoffa, vrijedi isto kao za rs, sve je to vrlo izjednačeno i ne ističe se netko da je u svemu tome preveliki favorit. Zato i jest ovako zanimljivo.
Ante M je offline   Reply With Quote