Meni taj Istok nikako da sjedne kao nešto relevantno, ajde Toronto 2019 zbog toga što sam htio da gsw izgube i Kawhi mi nije mrzak, i Bucksi 2021 zbog mog imenjaka Antetokumpa su mi isto bili dragi i koji su potpuno zaslužili naslov 2021 možda i najmonstruozijom predstavom jednog igrača u finalnoj seriji. Antiša je tada zgazio sve, pa u finalu i one ratne profitere Sunse jer to bi bila poklonjena titula zbog zna se čega

Inače baš bezvezna i dosadna konferencija, ja sam uvijek bio za Zapad i Kaliforniju osim gsw naravno.
Anyway, čini mi se da Miami čeka slično ko i nekoliko proteklih sezona, sada će proći vjerojatno zbog toga što Antetokumpo igra poluspreman , ok oni su bez Heera, ali Bucksi imaju puno veći hendikep. Ali ne želim umanjiti Miami, to će biti svakako herojski prolaz ako uspiju, pa možda onda na ludilo prođu i Knickse, ali što dalje ? Da li će taj luđački ritam moći imati vs Celtics/Phila, ja čisto sumnjam.
Tako su i prošle sezone prošli, ali su zaustavljeni i onda taj bezvezni Boston igrao finale. Ja bih u biti najviše volio da izađu sa Istoka i da bude ko finale 2020, to bi baš bila najljepša moguća priča za sve košarkaške sladokurce