Citiraj:
Autor listerstorm
Ispravak, od starijih nisam pogledao većinu TOS, DS9 i Enterprije, te nijednu noviju. Znači samo TNG i Voyager pogledao.
|
DS9 posebice zbog Dominion priče, mada je cijela serija i više nego OK, a od novijih budeš sam moral odlučiti, jer tu ima stvarno svega.
Citiraj:
Autor fanATIk
Mene je čisto zanimalo zašto si uopće gledao kad veliš da ne valja i sipaš drvlje i kamenje po njoj. Ono, ak ti neš ne valja, ne gledaš. Bar je tak kod mene.
|
Je, tak je i kod mene, pa se na kraju razočaram u nadi da bude valjalo, a treća sezona Picarda je najbolje kaj je proizašlo iz svega kaj su u te tri sezone stavili u eter, ali eto IMHO složili su čušpajz.
Slično kak sam nakon 20 godina aktivnog praćenja Forumle 1 kompletno odustal i posljednjih 10 godina pogledam poneku utrku i samo se razočaram, jer su u nadi da se dodvore masama, napravili sve samo ne zanimljivi sport.
Tak da na kraju imaju cirkus koji se najviše bavi pozadinskom politikom (koje je uvijek bilo) i osjećajima vozača, da se netko slučajno ne uvrijedi, jer su ga prestigli, pa se iz boksa moraju ispričavati, jer su brži od ostalih.