Citiraj:
Autor robi64
1.Vratiti se u zadnji snapshot kako kažeš nije moguće jer ne mogu ući u windowse nikako ono što jedino mogu je ući u bios i samo to
2.Ista stvar,nije moguće ući u safe mod dakle da pojednostavim nemoguće je ući u safe mod i zadnji snapshot kao i recoveri i neznam što kada do windowsa ne mogu
Jedino što mogu je napraviti reinstal windowsa i onda će raditi sve dok ne ugasim računalo napominjem da pri instaliciji nisam stavljao update windowsa niti drivere za grafu i ista stvar se dogadja dakle pri gasenju računala i ponovnom paljenju, windowsi se ne mogu bootati jednostavno se ne pokreću i što god probao oni se ne bootaju tj. podižu kužite,mogu čak napraviti i restart windowsa i radiće ali kada ugasim računalo jednostavno windowsi se NE podižu i tako mogu u nedogled što normalno nije riješenje, jedino još da nije matična u kvaru drugo mi ništa ne pada na pamet,dakle nikakav snapshot i safe mod,recoveri i ne znam što neće pomoći,dakle jednostavno još jednom kada ugasim računalo i ponovno ga hoću upaliti ništa NE RADI
|
Citiraj:
1.Nisam ništa mijenjao na kablovima,instalirao sam neke igrice i sve je bilo ok,nisam mogao instalirati najnovije drivere od graficke(error 182 pisalo) grafička je rx580,windowsi su sami prepoznali drivere i sami napravili update
|
Na prvo bi rekao da je grafa problematicna ali posto si napisao:
Citiraj:
Ima on board grafa ali ni ona ne radi ista stvar se dogadja kao i kad je spojena na rx grafičku, ovo je slika sa isključenim logo
|
Tu nekaj smrdi i to posteno. AM4 MBO ima samo izlaze, a koji rade samo ako imas APU.
1. Koji tocno CPU imas (Ryzen 5 nije dovoljno)?
2. Dali je to novo sklopljena konfa pa se tak ponasa ili je dosad sve radilo normalno?
3. Koji BIOS je gore (ak nije zadnja verzija - azuriraj, mozda je neki Power Management BUG)
4. Memtest lupi just in case....1 sat dosta
I jos jedno cisto da budemo sigurni - iscupaj RX580 , reset BIOS-a i onda bootaj u Windows. Safe mode mora radit, nebre biti da su ti i IGPU i DGPU prdnule odjednom.