View Single Post
Staro 09.04.2023., 23:59   #6
robi64
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Tocka i zarez ti bas nisu prijatelji a? Prvo trebamo eliminirat dali je do Hardware-a ili Software-a.

1. Jesi li instalirao nesto izmedu vremena kad je radilo i zadnjeg reboota/gasenja? Dali si na hardweru ili kablovima nesto mijenjao (HDMI>D-Sub adapter?)
2. Ponekad Windows Update voli takva sranja napravit - ako imas ukljucen System Restore vrati na tocku kad je jos sve radilo.
3. Dali uopce imas sliku na ekranu, dali mozes uci u BIOS?
1.Nisam ništa mijenjao na kablovima,instalirao sam neke igrice i sve je bilo ok,nisam mogao instalirati najnovije drivere od graficke(error 182 pisalo) grafička je rx580,windowsi su sami prepoznali drivere i sami napravili update

3.U bios mogu ući ,sliku imam loga i kada treba pokrenuti windowse ekran se zacrni

Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
U pitanju ima i odgovora za tomek@vz

Ako vidi logo znači da bi i u BIOS mogao ući i to ugasiti (nikad LOGO nisam uključio na mojim PC jer sa postom umjesto te bezvezarije često možeš viditi gdje zapinje bootanje).
Može biti da je i do GPU /drajvera , ako možda radi onboard grafa probaj sa njom.
Ima on board grafa ali ni ona ne radi ista stvar se dogadja kao i kad je spojena na rx grafičku, ovo je slika sa isključenim logo

Zadnje izmijenjeno od: robi64. 08.11.2023. u 00:44.
robi64 je offline   Reply With Quote