View Single Post
Staro 06.04.2023., 22:06   #510
Dr. Strange
Registered User

Datum registracije: Aug 2020
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Dojam mi se malo slegao, ali je ostao nepromijenjen.. ti 3d procevi su preskupi za ono što nude, bez obzira što ih je lijepo vidjeti na vrhu tablice..
Ovo je doslovno proc kao da ga je intel izmislio
Ono, platis 100% više da dobiješ rijetko 25% više, negdje si li/la dok kod nekih stvari si slabiji (multicore zadaci pogotovo trpe)..

"Ubija" ostale u gamingu, iako kad pogledaš ne za puno.. i to trebaš top gpu
U sve ostalom je slabiji od ostalih procevu (u tom cjenovnom razredu, pa i od puno jeftinijih)..
I tržište je poludilo za njim, bar ako je vjerovati recenzentima

Probao sam 5800x3d, i nisam bio impresioniran nakon 5900x, dapače čak sam bio malo i nezadovoljan ..
Sa 7900x necu ponoviti istu grešku

Gejmeri budite pametni, igrajte na 5600 ili 7600/7700..
Tko zeli više, R9 je bonboncek

Ne znam, možda postoji neka competitive igra gdje obicni zen4 posustaje.. ili netko tko ne brine za lovu, i taj neka uživa naravno,.. ali svima koji se bore s budgetima, razlika u novcu bolje neka ode u nešto drugo iskreno
Same performanse možda nisu toliko impresivne, ali kad se pogleda potrošnja onda je to drugačija slika, ali da, cijena je visoka, no kad se usporedi s konkurencijom ovdje imaš bolju platformu s podrškom za barem Zen 5-3d, a sam Zen 5 će biti potpuno nova arhitektura, i uz to treća generacija 3d cache-a pa bi skok trebao biti prilično velik ako se odlučimo za par godina na nadogradnju, a ne želimo mijenjati matičnu i sve.
Dr. Strange je offline   Reply With Quote