Citiraj:
Autor Dottore
Ma naravno, samo čekam pravu priliku da poplavi tržište dostupnih malih PCIE 4.0 2242 da bi ostvario iste preformanse kao veliki brat 2280. Trenutno nekoliko rade na brzini PCIE 2.0 - 3.0. i upitna dostupnost veličine storagea.
Pritom bi zaigrao strategiju (tipa AoE 4, C6 ) da malo ubijem dosadu po hotelu. Ne mislim tegliti sa sobom velike gamerske konfiguracije i biti u toku najnovije naslove.
Iskreno, nisam sektaš. Uzimam ono što je najpristupačnije, brže i manjih gabarita. Dakle, AMD je uspio napraviti sve u jednom nego Intel u godinama sa mizernim pomakom.
Eh da, počelo je krenuti laptopi bez punjača. Ovaj put bez kablova i punjača u paketu.
|
Ja ti imam ovo
https://www.lenovostore.hr/Proizvod/...ym002vsc/35459
Dimenzije su ko stari 15,6" ima manje od 2kg (puno metala). Ekran je odličan. Dosta radim po terenima, nekad me mjesecima nema doma. Najbitnije mi je bilo ekran za posao (odličan, mada bi volio da je više od 60Hz), i mogu igrat što želim uz malo spuštanje detalja.
Stavio sam normalni samsung 980pro (m2 ima samo pcx 3, al je nebitno), ima 2 m2 utora.
Postoje jeftinije gamerske verzije