Citiraj:
Autor Sn4k3
Kako misliš ne vjerueš im, pa nije to od jučer nego je provjerena činjenica još od prije nekoliko godina  Primjer je Galaxy S10 koji i dalje uredno dobiva security updateove a star je preko 4 godine.
Lijepo je navedeno, svaki Samsungov flagship pa i mid-range mobiteli dobivaju 4 velike Android nadogradnje i 5 godina security updatea.
Za low end modele ne znam nit me zanima, ali mislim da i oni dobivaju barem 2-3 Android nadogradnje + godinu ekstra security updatea.
Kakve su to nebuloze  , nije svaki OEM Xiaomi  . Realno, software ti čini sigurno pola od ukupnog iskustva na mobitelu a ti misliš da novi featuresi ne doprinose ukupnom dojmu i produžuju životni vijek mobitela?
Svakom OEM-u se dogodi da neki update zasere određene stvari - čak i Appleu, ali generalno bez updateova mobitel bi IMO prije postao zastarjel i prije bi dopizdio korisniku...
|
Moram te ispraviti. S10 i S20 serija su dobili tri nove verzije i 4god. security patch. Od S21 ide 4+5. I noviji iz A serije dobiju istu podršku, što je po meni nebuloza. A13 već sad radi loše, a mogu ga zamisliti za tri godine na Androidu 16. Neće imati ni dovoljno mjesta da se instalira 😁