Citiraj:
Autor nepalac
Koji to točno novi featuresi? Nove ikone?
Svaki mobitel (pogotovo ovi bolji) će dobivati upgrejdove barem 3 godine, nakon toga je dovoljno ispeglan i ne treba više ništa dirati.
Svrha je da OS bude stabilan i bez bugova, a bilo kakve veće izmjena OS-a nakon nekoliko godina samo donose nove potencijalne probleme.
Masa je loših iskustva oko toga pa ne znam što se toliko čudiš...
Samsungu, a i ostalim sigurno nije u interesu da koristiš njihov telefon 4-5 godina, jer tu nema profita, a i neki su sami priznavali da namjerno uništavaju bateriju sa updejtovima samo da kupiš novi model.
|
Imaš na svakom updateu changelog pa čitaj, neda mi se sad tražiti konkretne updateove, ali sigurno nisu samo ikone u pitanju...
Svrha jest da OS bude stabilan, što u dosta slučajeva i nije tako pogotovo kad mobitel tek bude lansiran, tome i služe updateovi da ispeglaju potencijalne bugove i nedostatke. No da su samo bug-fixevi u updateu mislim da bi se velik broj kupaca pobunio, stoga OEM-i dodavanju razno razne novitete, neke korisnije od drugih...
Naravno da proizvođačima nije u interesu da mobiteli traju 4-5 godina ali mislim da i nemaju baš nekog izbora. Mali je postotak ljudi koji svake godine kupuju nove mobitele... Dok neki (čitaj Apple) koji su priznali da su updateovima rezali performanse u svrhu zadržavanja battery lifea, su valjda imali određene razloge za takve poteze.
Ako sumnjaš da updateovi nakon određenog vremena uništavaju bateriju, imaš opciju ne preuzeti taj update i mirna Bosna...