View Single Post
Staro 02.04.2023., 13:08   #9465
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Bub0 Pregled postova
Misliš da bi samsung mogao dobivati softver nadogradnje još nekoliko godina, jer ima ja ne vjerujem što se tiče toga.
Također, zar nije da ios dolazi i na nekoliko godina stare iphone, dok android nagodradnje dobivaju samo ultra modeli?
Kod samsunga sam vidio da bi trebao uzeti model od 256gb zbog brže memorije, osjeti li se to u svakodnevnom radu i kroz godine korištenja?
Kako misliš ne vjerueš im, pa nije to od jučer nego je provjerena činjenica još od prije nekoliko godina Primjer je Galaxy S10 koji i dalje uredno dobiva security updateove a star je preko 4 godine.
Lijepo je navedeno, svaki Samsungov flagship pa i mid-range mobiteli dobivaju 4 velike Android nadogradnje i 5 godina security updatea.
Za low end modele ne znam nit me zanima, ali mislim da i oni dobivaju barem 2-3 Android nadogradnje + godinu ekstra security updatea.

Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
A šta će ti softver nadogradnje?
Jednom kad je telefon ispeglan ne treba ništa dirati, opće poznato je da updejtovi kasnije više useru telefon nego što nešto poboljšaju.
Kakve su to nebuloze , nije svaki OEM Xiaomi . Realno, software ti čini sigurno pola od ukupnog iskustva na mobitelu a ti misliš da novi featuresi ne doprinose ukupnom dojmu i produžuju životni vijek mobitela?
Svakom OEM-u se dogodi da neki update zasere određene stvari - čak i Appleu, ali generalno bez updateova mobitel bi IMO prije postao zastarjel i prije bi dopizdio korisniku...