Citiraj:
Autor Bub0
Misliš da bi samsung mogao dobivati softver nadogradnje još nekoliko godina, jer ima ja ne vjerujem što se tiče toga.
Također, zar nije da ios dolazi i na nekoliko godina stare iphone, dok android nagodradnje dobivaju samo ultra modeli?
Kod samsunga sam vidio da bi trebao uzeti model od 256gb zbog brže memorije, osjeti li se to u svakodnevnom radu i kroz godine korištenja?
|
Kako misliš ne vjerueš im, pa nije to od jučer nego je provjerena činjenica još od prije nekoliko godina

Primjer je Galaxy S10 koji i dalje uredno dobiva security updateove a star je preko 4 godine.
Lijepo je navedeno, svaki Samsungov flagship pa i mid-range mobiteli dobivaju 4 velike Android nadogradnje i 5 godina security updatea.
Za low end modele ne znam nit me zanima, ali mislim da i oni dobivaju barem 2-3 Android nadogradnje + godinu ekstra security updatea.
Citiraj:
Autor nepalac
A šta će ti softver nadogradnje?
Jednom kad je telefon ispeglan ne treba ništa dirati, opće poznato je da updejtovi kasnije više useru telefon nego što nešto poboljšaju.
|
Kakve su to nebuloze

, nije svaki OEM Xiaomi

. Realno, software ti čini sigurno pola od ukupnog iskustva na mobitelu a ti misliš da novi featuresi ne doprinose ukupnom dojmu i produžuju životni vijek mobitela?
Svakom OEM-u se dogodi da neki update zasere određene stvari - čak i Appleu, ali generalno bez updateova mobitel bi IMO prije postao zastarjel i prije bi dopizdio korisniku...