Citiraj:
Autor RAK
promjeni drivere i stavi one sa CD-a kojeg si gobio uz grafičku. Napiši koju konfiguraciju imaš, pa da možemo razglabati. E, da i OS.
|
: suicideMa joj... MIslim da bi taj t-com trebalo tuzit drustvu za zastitu potrosaca. Pa nemre se to tak radit.. Nego, jel zna ko gdje bih mogao skinut te drivere od tog prokletog hocu internet racunala. Skinuo sam drivere od graficke (najnovije s4) i od sveg ostalog (ostalo radi, mrezna, modem, zvucna) i skinuo sam neke od pci to ... nesto tipa, za koje sad uopce nisam siguran da sam ih trebo instalirat. Pa, sad se pitam jel zna netko koji su to driveri od maticne i gdje ih mogu skinut. Graficka mi sada javlja da se nemre strartat. Znaci, problem je il driveri od graficke, il driveri od maticne (za sad mi kao driveri od maticne rade - tj. nema usklicnika, al mislim da to nis ne znaci, jedan je koji sam instaliro imo usklicnik al sam ga remuvo, i kasnije me system nije nis trazo - valjda visak, no poslje me sustav nije nis trazio).
Dobro sad vjerojatno nis ne kuzite (ko ni ja sam kaj sam napravio).. Pa, ak netko ima link od drivera od maticne i graficke nek posalje. Isto ak netko zna tocnu spec. racunala nek poslaje. Ono sto ja sigurno znam je:
zvucna - instalira se preko win update, mrezna sis 900, modem: fb daa2 - ili micro modem-to sve radi...