Citiraj:
Autor kasko
Ljudi ima tko Samsung s23?
Čitam po internetovima i ljudi pišu svašta od problema, kamera, ekran, WiFi, stekanje... Znam da za svaki mob ima takvih priča no zanima me iskustvo iz prve ruke ima li kakvih problema jer razmatramo taj uređaj. Hvala
Sent from my 2112123AG using Tapatalk
|
Mislim da je to trenutno best buy opcija.
Ja sam dvoumio između Pixela 7 i S23 i na kraju se odlučio za S23, ali nisam ga još kupio.
S obzirom da mu je cijena na njuškalu pala na 600-650 eura, to je super u odnosu na konkurenciju. Xiaomi 13 je barem 200 eura skuplji, Pixel 7 je preko Amazona cca 610 eura, ali nije baš dostupan i potencijalno postoje problemi sa garancijom.
Na S23 se ekipa uglavnom žalila na kameru, i to slikanje objekata u pokretu i camera blur kod slikanja teksta. Slikanje objekta u pokretu se može malo popraviti igranjem sa postavkama kroz camera assistant app, a camera blur po meni i nije problem jer se javlja kod slikanja izbliza i moguće ga je već sada rješiti ručnim fokusiranjem. Navodno dolazi i veliki update za kamere uskoro.
Drugi mobiteli ili imaju i veće probleme od S23 ili su trenutno osjetno skuplji na oglasnicima.
Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk