View Single Post
Staro 22.03.2023., 10:47   #449
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Da, ali oni su te iste iGPU drivere prema riječima direktora i Raje muljatora uzeli kao podlogu za dGPU ARC modele, pa vidimo kak je sve skupa završilo.

Mislim, pa Raja da je do samog kraja tvrdil da je sve OK, nema nikakvih otkazivanja i odgađanja proizvoda. Intel sada ima sve samo ne kredibilitet.
Citiraj:
Citiraj:
Raja is a visionary. He paints a great and compelling picture of the gaming future and features that are required to drive the gaming experience to the next level. He’s great at that.
As far as hands-on silicon execution, his background is in software. He definitely helped AMD to improve our software game and feature sets.
Izvor: Sam Naffziger, AMD senior vice president, corporate fellow and product technology architect
I tak, ode Raja stručLJak za GPU koji u svakoj firmi, uključujući Intel koji ima neograničene resurse, na neku foru uvijek ima problema s isporukom najavljenog. Ništa čudno da je dobil otkaz prek Twittera.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote