Mislim da ces tesko dobiti neki konkretan savjet jer izgleda da imas vec sazrelo misljenje o svakom detalju novog moba kojeg zelis pa nam to ostavlja malo ili nimalo mjesta za prijedloge
Kakogod, par stvari mi je upalo u oko pa bih te "ispravio":
- na OneUI bez beda ugasis updejtove gasenjem jednog servisa. To napravis prvog dana i vise ne mislis na to. Moj samsung je zadnji update vidio 2020-te.
- garancija na Pixel telefone postoji - kupis ga preko Amazona. Bolje su sanse da ces ga preko njih rijesiti brze nego preko shopova u Hr.
- baterija od 4000 mAh moze trajati 2 dana, ako to tvoje koristenje moba dopusta. Nisam citao sve postove u detalje ako si opisivao kako koristis mob (zbilja su dugi, sorry). Meni 4000 mAh (cetiri godine star Note 9 s novom baterijom) i 4300 mAh (Pixel 7) traju po dva dana. Pitanje je samo mozes li unaprijed znati koliko ce ti baterija izgurati. Ja sam recimo znao sto ocekujem od Pixela iako ga nisam nikad drzao u rukama - dosta guglanja i istrazivanja i usporedjivanja s drugima. I ispalo je malo bolje nego sam ocekivao.