@FERRYS - Upravo trazim coolere, no nekak sam skeptican da ce mi to drasticno sniziti temperaturu. Bas me ploca kopka... Zato sam te i PMao prije par dana, imas slicnu situaciju. Da bar mogu isprobati neki cooler prije shoppinga... Ima neki dobrovoljac da ustupi cooler za testing? :o)
@Vucko - S voltazom se ne bih zajebavao ni pod razno, tak da je to na defaultu. A ovo ostalo kaj si rekao stoji (sa 1.54 na 1.66 se digla bas za 1 stupanj, a i taj varira sa 50 na 51), to mi je bila i namjera (zapravo sam ga htio ostaviti na 2GHz i AMEN). Samo mi tvoj sig bas ne ulijeva povjerenje... ;o))
@Robi555 - Znam za "skrivene opcije", ali i uz njih svejedno imam goli q od opcija. Nema voltaze, nema mnozitelja. Bas cu otici u BIOS da si jednom za svagda zapisem kaj se sve nudi, pa javim... I kao sto rekoh, voltazu ne diram, ali ocito ni mnozitelj (stoji na 11.5).
No svejedno me jos uvijek zanima da li mogu sj proc zbog lose ploce i da li se mogu RAMi nekako clockanjem proca ostetiti (latencije i ta sr.nja)?