View Single Post
Staro 17.03.2023., 18:20   #3219
jopis
gadget freak
Moj komp
 
jopis's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Jasenovac
Postovi: 2,201
Longshot al eto da pitam.
Ima li netko (još uvijek) Gear Sport?
Nedavno me nešt zafrkavao backup, pa sam se sjetio da je zbog novog rutera (wifi6), pa se nije mogao spojit. I nakon što sam to riješio opizdim ažuriranje na satu, ažurira se 2-3x (nije mi dugo padalo na pamet dirat ga jer je radio flawless 2-3 godine i baterija je trajala 3 cijela dana svo to vrijeme bez ikakvih intervencija ili gašenja ičeg).
I tako ja njega ažuriram na zadnje ponuđeno ažuriranje, kad ono novi sw, novi izgled, sve neko fensi šmensi lijepo, animacije skroz druge, brže rade appovi, učitavanja, ma sve, drugi sat. Osmijeh od uha do uha, ko da sam novi kupio .
Aaaali. Evo već 10ak dana pokušavam dokučit da li nešto ždere bateriju zbog toga što nisam (i ne mislim) ić na tvorničke (imam i plaćenih appova i stvarno mi se ne da to sve ponovo uštimavat, jer rekoh sat je radio godinama bez greške), ili je to samo fičr novih animacija i bržeg rada?
Da je baterija zbog starosti degradirala, to bi se dogodilo ranije, a ne odmah nakon prvog punjenja sa novim os-om, ali uglavnom sad je 40ak% potrošnje dnevno normala, znači izgubio sam jedan dan cijeli minimalno autonomije.
Ima li netko još taj 'relikt prošlosti ' ili je imao, pa je nakon updejta na tizen 4.0.0.7 baterija tak pala?
__________________
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti
jopis je offline   Reply With Quote