Citiraj:
Autor Dottore
Tako je, najjače kad ekipa veli modani Gcam bolji od stock kamere, a ono nakon instalacije hrpa problema i nekompatibilnosti kada je u pitanju kao neiskusni korisnik. Treba navrnuti rukave i izvojiti više vremena za pronaći idealanu postavku.
Primjer od @zvonac koju nikad nije naučio (svaki put sa gcam forama) i uleti kao padobranac pa povlači se kad nastanu problemi. Pun je internet modanih gcama i prešture info o pravim postavkama koju ne navodi snapdragon/exynos. Bitno da bude clicbait članak i koga briga da li je pouzdano.
To već predugo vuče trakavicu od S8 i svako novo predstavljanje modela ( -gcam je bolji i nikomu ništa sa obrazloženjem)
|
Tu sam, ne brini..
Stavio sam link na xda forum, jer vidim da se nekaj kuha, a u pitanju je gcam, samsung je došao sad na svoje dok se riješio problematičnog exya, a podrška gcam-a za exy je nikakva... Da je gcam banana na S23, onda super, to znači da samsungova aplikacija stoji uz bok gcamu.. Nemam S23, pa nemrem probat gcam, čekam da cijena padne pa u nabavku. Vjerujem da će bit dost zainteresiranih za gcam, a dok se to ispolira, bit će to odlično, pa zakaj ne izvući maksimalno iz S23, naravno, to vrijedi za one koje to zanima, ostatak će se držat stock app.
Zato velim, ak je stock app odlična, onda super, gcam je suvišan i tu priča završava, ali, kakve su šanse za to
Možda nije neka usporedba, imam gcam na oneplus nord 2 i kolko sam primjetio, nema greške, na stock app fotke ispadaju zmuljane, za probu sam stavio gcam i da bih riječ rekao, još dan danas vozim gcam..
Btw, imal sam problema sa rušenjem (al to sam kemijal još prije nekaj) gcam aplikacije, našao drugu koja je odgovarala, mada je bilo naznačeno da se aplikacija zna rušit, al reko idem probat..