View Single Post
Staro 14.03.2023., 11:36   #13
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
To ti je slab test jer ti je vidim 3080-ka povukla max 218W... Racunaj da ona u igrama vuce preko 300W ako ne stavljas fps limite...
Da vidim i ja sad, jutros upalio OCCT power test i u roku 2 sekunde je temp otišla sa 26c na 81c, na 89c sam ugasio test.

EDIT: Inace se tako nije jučer ponašao sa HeavyLoad testom, tamo je skočilo na 60c i linearno se penjalo do 80-82c

Citiraj:
Autor MegaSkot Pregled postova
Visoke temperature, kakvi su to kineski radijatori, možda su restriktivni previše?
Radijatori su sa aliexpressa: https://www.aliexpress.com/item/3283...82831802jK0oYt
tocno taj sam uzeo, 240 i 360 varijantu, kad sam to naručivao bili su puuuno jeftiniji a nije bilo ni PDVa.

Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
Koje je to kuciste? Posto su ti i cpu i gpu temperature lose, onda je mala sansa da je do loseg prijanjanja blokova, bit ce da je do zagusenog airflow-a...
Case je Fractal Meshify 2 Compact.

@nino, pumpa se necuje ali se osjeti pod prstom lagana vibracija, znaci da radi...valjda...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220

Zadnje izmijenjeno od: VandaL.pr!. 14.03.2023. u 13:00.
VandaL.pr! je offline   Reply With Quote